Rotolight a anuntat ca lanseaza un pachet complet ce cantareste mai putin de 7 kg, fiind astfel unul dintre cele mai usoare kit-uri de trei lumini creat vreodata. Rotolight NEO 2 Explorer Kit include luminile, suporturile lor, filtre de culoare FX si alimentatoare. In plus, vine intr-o geanta din material de inalta calitate, impermeabil, cureaua de umar fiind capitonata pentru un transport confortabil.

Rotolight NEO 2 este un panou LED luminos revolutionar ce combina beneficiile filmarii cu lumina continuua cu flexibilitatea unui blitz de tip HSS (High-Speed Sync), putand fi astfel folosit atat pentru filmare cat si pentru sesiuni foto.

Poate fi montat atat ca lumina de camera cat si in configuratie de panou, pe trepied. Alimentarea poate fi facuta cu 6 baterii AA, DC sau prin D-Tap. NEO 2 asigura o reproducere a culorii deosebita, cu o lumina calda placuta ochiului si cu efectele de lumina devenite semnatura echipamentului.

NEO 2 nu numai ca este un panou LED de mici dimensiuni cu rezultate impresionante, insa acum este cu 85% mai luminos in modul continuu fata de predecesorul sau, Rotolight NEO 1.

Interesat de produsele Rotolight? Viziteaza magazinul nostru online o-video.ro sau contacteaza echipa noastra pentru o oferta personalizata.