Noul switcher pentru productii SAM Kula este cel mai recent echipament profesional din seria Kahuna, deja apreciata la nivel mondial. Designul revolutionar este cel care schimba complet jocul pe piata productiilor live.

Disponibil in versiuni de 1, 2 si 3 M/Es si 1 M/E 4K, SAM Kula ofera trasaturi si functii de ultima generatie. Versiunea 2M/E poate fi comutata pe modulul 1M/E 4K, dand posibilitatea de noi cai pentru a creste valoare productiei.

Indiferent de zona de aplicatii (productii pentru broadcasting, sport, prezentari si conferinte), Kula vine in intampinarea tuturor nevoilor de productie.

Noua serie de switchere ofera un set de capabilitati puternice intr-un sistem compact, de mici dimensiuni, pentru o instalare usoara si operatiuni rapide. Cu o gama larga de panouri de control, inclusiv noul panou 24 crosspoint, usureaza utilizarea oferindu-i operatorului acces la pana la 42 de intrari si dispunand de o selectie mai larga de surse pentru a transmite instantaneu.

SAM Kula ofera pana la 8 key layere pe M/E, o tranzitie animata pentru clipuri denumita Mav Trans, 4 DSK-uri pentru keying flexibil pe toata plaja de M/E-uri si intre 3 key layere pe fiecare sub M/E. Toate acestea in interiorul unei carcase ce ocupa numai doua unitati de rack.

Construit pe baza premiatului switcher SAMKahunaTM, Kula foloseste tehnologia inovatoare FormatFusion3TM pentru a mixa impecabil orice format, pana la si incluzan 4K. Astfel, se elimina nevoia unui echipament extern pentru conversie.

Mai mult, Kula le permite operatorilor sa se concentreze pe aspectele creative ale slujbei. Utilizarea simpla si instalarea usoara ajuta de asemenea, operatorii putand lucra mai rapid si mai eficient, timpul economisit putand fi alocat altor elemente din cadrul mediului de productii live si reducand timpii costisitori de setare.

Cu porturi SD/HD bidirectionale pentru intrare si iesiri, noul comutator ii permite utilizatorului sa schimbe configuratiile de la un eveniment la altul. Daca SAM Kula 1M/E SD/HD are nevoie de mai mult decat cele 18 intrari standard, pot fi adaugate 6 din grupul bidirectional.

De asemenea, daca cele 6 iesiri SD/HD standard nu ofera indeajuns, numarul poate fi dublat, ajungandu-se la 12.

Redundanta data de cele doua alimentari inseamna o asigurare in plus ca te poti baza oricand si in orice conditii pe SAM Kula. Avand 2RU si panou de 19″, Kula este alegerea ideala pentru configuratii mobile, OB van-uri si kit-uri pentru evenimente sau conferinte.

Esti interesat de produsele Snell Advanced Media? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.