Producatorul nipon a prezentat la IBC 2019 o versiune preliminara a microfonului WMS-50. Noul model Sanken WMS-50 este un sistem ultra-compact de captare a sunetului de jur imprejur, ce dispune de elemente MS frontale si dorsale. Fiecare iesire MS este o conexiune Mini XLR05M.

Sanken WMS-50 este un microfon ce beneficiaza de un pattern cardioid in forma de 8 ce ajuta la producerea unui sunet surround si stereo de cea mai buna calitate.

Al doilea microfon prezentat la Amsterdam este un shotgun stereo: Sanken CMS-50. Acesta este un microfon condensator cu o lungime de 13.7 cm ce cantareste doar 130 g. Noul model este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de versatilitatea si finetea pe care un microfon cu desing M-S (Mid-Side) le ofera.

Sanken CMS-50 poate fi montat pe camera fara a interfera cu obictivele, oferind un sunet la cele mai inalte standarde. Configuratia de tip M-S este cea care face posibila ajustarea latimii de la mono la stereo in mixer sau in post productie. Microfonul poate oferi doua pattern-uri pe iesire, unul cardiod si unul din forma de 8, ce pot fi trimise catre mixer pentru ajustarea latimii. Daca sunt ambele inregistrate, atunci managementul se poate face in post productie.

La fel ca toate microfoanele shotgun Sanken, este rezistent si de incredere, perfect pentru o gama larga de aplicatii in care claritatea sunetului si respingerea zgomotului sunt esentiale.

Esti interesat de cele mai noi modele Sanken, sau de celebrele lavaliere Sanken COS-11? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.