Noile monitoare video profesionale SmallHD 13RX si 17RX, cu receptori wireless integrati, au fost dezvaluite la Cine Gear 2019. Acestea promit un focus pulling flexibil si luminos, precum si monitorizare video cu delay zero.

SmallHD continua colaborarea stransa cu Teradek, ambele companii facand parte din gigantul Vitec, receptorii integrati in noile modele fiind Teradek Sidekick. Producatorul s-a asigurat ca designul este unul usor si subtire, astfel incat receptorii sa nu creasca dimensiunile sau greutatea monitoarelor.

SmallHD 13RX si 17RX sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor Teradek Bolt (Bolt 500, 1000 si 3000), iar 13RX este compatibil cu tehnologia Teradek RT Lens Data ale carei informatii pot fi suprapuse pe ecran.

Cea mai importanta caracteristica este cea de delay zero, ceea ce face ca noile monitoare SmallHD sa fie perfecte pentru focus pulling si monitorizarea momentelor critice de actiune.

Exista o serie de mici diferente intre modelele 13RX si 17RX, ceea ce indica locul in care fiecare dintre ele s-ar putea incadra intr-o productie sau flux de lucru. Ambele monitoare video ofera o rezolutie de 1920×1080, dar 13RX are o diagonala de 13 inci si o luminozitate de 1500 niti, ceea ce il face ideal pentru vizualizare in plina zi. SmallHD 17RX are o diagonala de 17 inci si o luminozitate de 1000 niti.

De asemenea, gama de culoare difera, cu 13RX afisand 93% NTSC in timp ce 17RX ofera DCI-P3 100% NTSC, ceea ce il recomanda pentru zona de video village si pentru previzualizari de colorizare DIT. Ambele modele au instalat software OS3.

Noile monitoare vor fi disponibile in curand in magazinul nostru online: o-video.ro.