Dupa ce monitoarele Focus de 5 inci au castigat popularitate la nivel global, SmallHD adauga liniei sale de monitoare o noua versiune de 7 inci: FOCUS 7. Acesta este de asemenea un monitor touchscreen si disponibil la un pret competitiv pentru videografi independenti si echipe mici de productie.

Pretul competitiv este unul dintre elementele cheie in cazul noului model, FOCUS 7 urmand sa fie comercializat la aproximativ jumatate din pretul unui 702 Bright. Desigur, odata cu scaderea pretului dispar si cateva functii, mai exact nu exista nicio intrare SDI si are o intrare HDMI, dar nu si o iesire.

Insa ecranul IPS ofera o luminozitate de 1000 niti, ceea ce se traduce intr-o vizibilitate buna chiar si in plina zi, si este full HD la o rezolutie de 1920×1080. Poate primi semnal 4K de pana la 30p. Prin intermediul unui slot de card SD (dimensiuni normala) pot fi incarcate in timp real LUT-uri 3D, profile de monitor si nu numai.

De asemenea, este disponibila o iesire audio folosind mufa de casti a monitorului. Spre deosebire de FOCUS 5, SmallHD FOCUS 7 foloseste o intrare HDMI de dimensiuni normale.

Nu in ultimul rand, FOCUS 7 are ca optiune SmallHD Tilt Arm, disponibil separat. Acesta este un mod simplu si convenabil pentru montarea monitorului pe o camera sau pe un gimbal.

Esti interesat de un monitor SmallHD FOCUS 7? Contacteaza echipa O-VIDEO sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.