Sony a anuntat cea mai noua camera mirrorless full-frame cu un design compacta si usor. Sony a7C ofera un senzor de 24.2MP ce poate capta imagini statice de pana la 10fps si sa inregistreze la o calitate de pana la 4K30p sau FHD 120p in codec XAVC-S 4:2:0 pe 8 biti in S-Log2, S-Log3 sau HLG. Beneficiaza de capabilitati AF, ecran LCD vari-angle cu touchscreen, viewfinder, IBIS pe 5 axe si multe altele. Alaturi de camera, compania a anuntat si noul obiectiv zoom Sony FE 28-60mm f/4-5.6 si blitz-ul Sony HVL-F28RM.

Sony abia a lansat noua camera mirrorless a7S III, pentru care urmeaza sa inceapa livrarile in curand, iar producatorul nipon aduce la inaintare o noua camera Alpha. Sony a7C seamana ca forma mai mult cu aparatele din gama a6000, avand corpul mai mic decat a7S III. Acest lucru a pornit de la cercetarile companiei care au evidentiat faptul ca multi utilizatori vor o imagine full-frame, dar spera la dimensiuni mai compacte decat ceea ce ofera seria Alpha 7.

Sony a7C profita de senzorul de pe a7 III (Exmor R CMOS de 24.2MP cu iluminare din spate) alaturi de procesorul de imagine BIONZ X (acelasi folosit pentru a7R IV si a9 II). Sistemul de stabilizare incorporat IBIS pe 5 axe vine cu o compensare de pana la 5.0 puncte de stop. Plaja ISO este cuprinsa intre 100 si 51.200 (extinsa pana la 204.800). Dupa cum era de asteptat, Sony a folosit sistemul E-mount.

Viteza maxima a obturatorului este de 1/4000s. Camera poate fotografia cu pana la 10fps in rafala (in modulul Hi+, cu 8 fps in modulul Hi) cu AF si AE. Nu in ultimul rand, Sony a7C are pana la 15 stopuri de gama dinamica pe partea de fotografie.

Capabilitatile video ale noii camere mirrorless sunt asemanatoare cu cele ale lui Sony a7 III. Pentru specificatii video superioare, este recomandat a7S III. a7C va fi disponibila incepand cu octombrie 2020 in doua variante: negru complet sau negru cu argintiu.

Sony a7C camera mirrorless

Ramai alaturi de noi pentru a afla cele mai noi informatii pe masura ce apar. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.