Noul Sony a7r III beneficiaza de acelasi senzor Exmor CMOS full-frame 42.4MP precum a7R II, insa vine cu imbunatatiri, precum un nou hardware dezvoltat pentru a oferi o gama dinamica de pana la 15 stopuri la o sensibilitate ISO indeajuns de joasa pentru imagini statice, aceasta avand o plaja cuprinsa intre 50 si 102400.

Printre punctele de interes privind Sony a7r III se numara noul procesor BIONZ X, de 1.8x mai rapid decat cel cu care este dotat a7R II. Bateria NP-FZ100 ofera o capacitate de 2.2 ori mai mare decat cea a NP-FW50. In plus, vine cu slot dual pentru carduri de memorie SD (unul de tip UHS-II si unul UHS-I).

Sony a7r III aduce o noua imagine de profil HLG (Hybrid Log-Gamma) pentru a sustine un workflow HDR Instant. Aceasta le permite televizoarelor compatibile sa faca playback 4K HDR din corpul camerei. S-Log2 si S-Log3 sunt de asemenea disponibile, precum si output RAW pe 14 biti.

Citirea pixelilor se face complet, fara a necesita “pixel binning” pentru filmari la rezolutie 4K. Semnalul HDMI pe iesire are in continuare procesare pe 8 biti. De mentionat este si faptul ca are un touch screen cu diagonala de 3 inci (7.62 cm).

Noul aparat va fi cel mai probabil comercializat incepand cu luna noiembrie.

Pe langa a7R III, Sony a mai anuntat alte doua noi produse: un obiectiv FE 24-105mm F4 G OSS (SEL24105G) si un obiectiv Master 400mm F2.8 G. Acesta din urma este insa inca in stadiu de proiect.

24-105 F4 va completa gama Sony de obiective, avand o gama focala pe care multi utilizatori o asteptau. La o greutate de 663 grame, va fi de asemenea unul dintre cele mai usoare obiective comparativ cu obiectivele asemenatoare ale altor producatori. Compania va incepe livrarile tot in luna noiembrie 2017.

Interesat de produsele Sony? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.