Sony aduce calitatea 4K in industria de echipamente medicale cu noile monitoare de 31″ si de 55″. Cele doua modele de monitoare medicale 4K sunt LMD-X310MD si, respectiv, LMD-X550MD.

Sony intentioneaza sa dezvaluie o linie complexa de echipamente 4K create pentru a completa fiecare pas al fluxului de lucru chirurgical. Aceasta gama, planificata sa apara pe parcursul urmatoarelor luni, include un recorder medical 4K, un convertor 4K video over IP si un sistem de management al continutului.

Revenind la noile monitoare medicale 4K reprezinta de 4 ori rezolutia HD, ceea ce se traduce printr-o claritate mai buna, contrast mai mare si o reproducere mai exacta a culorilor. Numarul crescut al pixelilor dintr-o imagine 4K inseamna ca obiectele afisate sunt mai bine definite decat cele dintr-o imagine high definition.

Imaginile mai clare si mai detaliate imbunatatesc imaginea chirurgicala, facand aceste monitoare medicale ideale pentru salile de operatie din spitale, clinici sau alte facilitati medicale.

Echipele medicale care folosesc monitoare 4K pot vedea imaginea impartita in patru semnale full HD (1920×1080) in acelasi timp. Utilizatorii pot alege diverse moduri de redare a imaginilor: in oglinda, una langa alta, picture-in-picture si chiar picture-out-picture.

Chirurgii pot de asemenea sa faca zoom in pe anumite zone ale imaginii 4K fara sa se confrunte cu pixelarea asociata in mod normal tehnologiei de rezolutie mai scazuta.

Cele doua noi monitoare medicale de la Sony pot reda imaginile unei camere endoscopice chirurgicale sau ale altor sisteme medicale de imagistica.

Acestea dispun de un sasiu unic deosebit de subtire, de masti frontale si de un panel OptiContrast care ofera protectie pe toata suprafata ecranului si uniformitate inclusiv in colturi, reducand in acelasi timp reflexia si efectul de stralucire.

Tehnologia OptiContrast inlocuieste stratul de aer dintre ecran si sticla cu un strat de rasina special creat sa se potriveasca proprietatilor reflexive ale sticlei, astfel incat contrastul imaginii sa fie redat ridicat chiar si in camere puternic luminate.

Cele doua modele de monitoare medicale de la Sony sunt usor de intretinut, suprafata exterioara fiind gandita sa fie usor de curatat si rezistenta la apa.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.