Sony a anuntat CBK-FS7BK ENG Style Build-up Kit pentru camerele Sony PXW-FS7 si PXW-FS7II. Acesta a fost dezvoltat pentru a transforma camcorderele FS7/FS7II in camere de productie.

Kit-ul permite adaugarea de sisteme audio wireless si capabilitati de retea pentru productii de stiri prin intermediul unui receptor audio wireless cu doua canale precum cele regasite pe camerele ENG tipice. Interfata lui Sony CBK-FS7BK adauga genlock/timecode si RAW.

Kit-ul mai include si un viewfinder ENG foarte asemanator cu cele care se gasesc pe actualele camere XDCAM ENG. CBK-FS7BK ajuta la o buna echilibrare a camerei pe umar pentru o utilizare confortabila timpul orelor lungi de filmare.

In 2014, Sony a anuntat un produs similar pentru camerele CineAlta PMW-F55 si PMW–F5, Sony CBK-55BK, ce le transforma in configuratii mai apropiate de stilul ENG.

Esti interesat de camerele profesionale si accesoriile Sony? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.