Sistemul audio digital wireless Sony DWX ofera operatiuni UHF de incredere in domeniul digital. Un sunet stabil cu patru module codec, operatiuni multi-channel de inalta densitate, encriptare sigura si capabilitati versatile de networking.

Cu DWX, vocile de pe scena si alte surse live sunt captate si redate exceptional de clar si transparent, cu un raspuns de frecventa deosebit de plat, o gama dinamica inalta, zgomot redus precum si o manipulare tranzitorie impresionanta.

Ideal pentru productii live si de studio la scară larga, sistemul Sony DWX sustine operatiunile multi-channel simultane de inalta densitate. Gestionarea eficienta a latimii de banda gazduieste pana la 21 de canale pe o banda TV 8MHz sau pana la 16 canale simultane pentru fiecare banda TV de 6MHz.

Tehnologia X-Dimension Diversity imbunatateste dramatic fiabilitatea transmisiei, combinand mai multe dimensiuni ale diversitatii cu tehnologia digitala Sony si un algoritm de calcul extrem de precis pentru a preveni erorile prin pierderea de sincronizare.

Transmitatorii de tip bodypack wireless DWT-B30 si DWT-B03R sunt o alegere convingatoare pentru aplicatii de sunet live, productii TV in studio si ENG / EFP. Tehnologiile sofisticate de procesare si de criptare audio asigura o transmisie digitala sigura pentru un semnal audio de inalta calitate, cu latenta extrem de scazuta.

Proiectat intr-o carcasa robusta din magneziu si aluminiu turnate, DWR-S03D este usor si compact, putand fi montat direct pe camerele profesionale Sony sau modele din aceasi categoriet ale altor producatori. Scanarea si sincronizarea automata a canalelor permite setari rapide si usoare de frecventa. Integrarea avansata cu camerele de umar XDCAM permite monitorizarea statusului audio prin intermediul ecranului LCD sau al vizorului camerei video.

Esti interesat de echipamentele profesionale Sony? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.