Una dintre vedetele editiei 2019 ale IBC Amsterdam a fost, desigur, noua camera video profesionala Sony PXW-FX9 cu senzor 6K, Fast Hybrid AF, ISO dual si stiinta de culoare S-Cinetone. Sony FX9 ofera o imagine 4K superba si libertate creativa datorita capacitatii de oversampling a senzorului full frame.

Ceea ce asigura FX9 este o imagine cinematografica cu o adancime a campului superficiala si un bokeh deosebit. In plus, cele 15+ stopuri de gama dinamica si cele doua referinte de ISO ce permit captarea fiecarei nuante, de la detalii subtile aflate in umbra la zone foarte luminate, cu o paleta de culori imaculata.

Functia de Fast Hybrid AF ajuta la urmarirea subiectilor cu o viteza, finete si precizie fara precedent, ceea ce are un impact semnificativ pentru documentare, reclame si evenimente. Sony intentioneaza ca FX9 sa revolutioneze cinematografia full-frame cu o ergonomie fara egal si tehnologie avansata pentru filmarile de teren.

Primul filtru ND variabil full frame electronic din lume aduce noi posibilitati de filmare in conditii de iluminare variabile. Capabilitatile functionale ale lui Sony FX9 sunt mai departe multiplicate datorita workflow-ul incorporat cu sustinere pentru 12G-SDI si Wi-Fi si a unitatii optionale de extensie XDCA-FX9.

Senzorul full frame 6K ofera inregistrare la rezolutii DCI 4K, Ultra HD si HD. Tehnologia de procesare a imaginii cu algoritmi de debayering si oversampling asigura o calitate a imaginii peste cea a senzorilor Super 35 conventionali.

Senzorul CMOS cu iluminare din spate foloseste, de asemenea, tehnologia Sony Exmor R pentru sensibilitate inbunatatita si reducerea zgomotului. Comparat cu un senzor 4K Super 35mm, senzorul 6K al lui Sony FX9 are o suprafata de doua ori mai mare, oferind un unghi de vizualizare mai larg si o adancime a campului mai redusa.

Esti interesat de camerele profesionale Sony? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret, sau viziteaza magazinul online o-video.ro.