Sony a anuntat in cadrul expozitiei internationale din Las Vegas o noua camera video profesionala 4K HDR. Sony HDC-5500 este descrisa ca fiind “primul sistem din lume 4K HDR GS cu 3 senzori CMOS de 2/3 inci”. Noul model reprezinta noul varf de gama 4K HDR al companiei nipone pentru aplicatii de broadcast pentru exterior.

Sony HDC-5500 beneficiaza de un procesor 4K puternic, semnalul video poate fi trimis direct din camera pentru transmisiuni live. Noul model sustine ca standard transmisiuni pe fibra optica, cu o interfata SMPTE pentru conexiuni cu unitatile de control al camerei asociate seriei HDCU-5500.

Reconfigurarea camerei se face usor si rapid in orice moment pentru fibra, triax digital generatia a 3-a sau operatiuni wireless cu serie de panouri optionale pentru teren. Sony promite si ca noua HDC-5500 va fi capabila sa transmita 4K wireless. Camera poate capta frame rate-uri idicate in HD prin intermediul unei licente HD HFR optionale.

Sony HDC-5500 urmeaza sa inlocuiasca HDC-3500 ca varf de gama pe segmentul camerelor de umar 4K HDR si va fi o alegere excelente pentru evenimente sportive si alte aplicatii de broadcast ce necesita o calitate ridicata a imaginii.

Este de asteptat ca noul model sa inceapa a fi livrat din luna mai 2019. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.