Compania nipona urmeaza sa lanseze un nou camcorder HD de mici dimensiuni – Sony HXR-MC88. Acesta este entry-level si ofera functie de Hybrid Auto Focus rapida. Camera este o solutie convenabila pentru vloggeri sau oricine are nevoie de o configuratie compacta si usoara, de tip all-in-one.

Sony HXR-MC88 foloseste un senzor Exmor RS de 1″ si procesor de imagine BIONZ X. Cu doua porturi XLR, filtre ND incorporate si functie de phase detection AF si contrast AF, este o solutie foarte convenabila pentru cei care cauta un raport calitate/pret foarte bun.

Seria de camcordere Sony HXR este una destul de generoasa si variata, avand camere cu senzori de diferite marimi, diverse rezolutii, codecuri si functii, incluzand modele cu capabilitati 4K, precum HXR-NX200.

Sony HXR-MC88 ofera functii si performanta asemanatoare camcorderului full HD HXR-NX100, insa nu are acelasi obiectiv cu zoom integrat ce beneficiaza de inele individuale de control pentru focalizare, iris si zoom. In ceea ce priveste aspectul si dimensiunile, noul model este mai apropiat de Sony HXR-NX80.

Sony HXR-MC88 ar urma sa fie livrat din luna iulie 2019, la un pret foarte accesibil. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.