Sony a anuntat lansarea pe piata de profil a doua noi obiective cu E-mount (precum si a unui blitz ce permite controlul de la distanta).

Noile produse ofera o serie de avantaje in special fotografilor, dar nu numai, adaugand mai multe optiuni inclusiv pentru videografi.

Obiectivul telefoto prime FE 100mm F2.8 STF GM OSS

Cele mai noi din seria G Master, aceste obiective sunt primele cu montura E care ofera Smooth Transition Focus (STF), o capabilitate prezenta de ceva vreme pe obiectivele Sony cu montura A. La baza, tehnologia  STF a fost dezvoltata de catre Minolta si achizitionata de catre Sony odata cu preluarea Minolta in 2006.

In principiu, STF elimina distorsia periferica prin ceea ce este cunoscut ca un element de apodizare. Acest element ajuta ca tranzitia dintre componentele in-focus si out-of-focus ale imaginii sa fie mai lina.

Noile obiective au un motor super sonic (SSM) silentios, stabilizare a imaginii incorporata, inel pentru deschiderea diafragmei marcat cu puncte de stop atat f cat si T. In plus, are un obturator cu 11 lame, pentru un bokeh placut.

Mai mult, vin cu o serie de capabilitati pentru macro, focalizand pana la aproximativ 1,25cm cu un close up de .25x. La fel ca toate obiectivele G Master, este gandit astfel incat sa ofere tot ce este mai bun pentru cadrele statice, insa filmarile pot beneficia de asemenea de ele.

FE 100mm F2.8 STF GM OSS va putea fi achizitionat incepand cu luna martie 2017.

Obiectivul telefoto prime FE 85mm F1.8

Acesta este unul dintre obiectivele din seria G de la Sony ce se doreste a fi lansat la un pret cat mai accesibil. Este creat ca obiectiv pentru portrete sau, pentru video, are o distanta focala potrivita pentru interviuri.

Noul FE 85mm F1.8 este o optiune mai ieftina decat G Master 85mm f/1.4, fiind ideala pentru incepatori. Profesionistii insa pot profita de asemenea de claritatea oferita de seria G si de deschiderea mare a diafragmei. Si acest model va fi disponibil tot incepand cu luna martie 2017.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.