Sony a anuntat lansarea a doua noi camere robotice din seria SRG. Sony SRG-XP1 este o camera de tip POV (Point of View) iar SRG-XB25 este de tip BOX, insa ambele ofera o calitate 4K 60p.

Camerele au fost dezvoltate in primul rand pentru comunicarea, monitorizarea si controlul de la distanta, pentru productii video incadrate intr-o gama larga de segmente precum corporate sau educatie medicala, insa si pentru live broadcasting.

Fiecare camera are un obiectiv wide-angle sau zoom optic ceea ce inseamna ca sunt o alegere buna pentru zone greu accesibile, mai exact pentru pozitionarea in spatii in care nu incape o camera de dimensiuni normale si cu atat mai putin un operator de camera.

Distributia imaginii si controlul camerei sunt un proces simplu cu SRG-XP1 si SRG-XB25 deoarece ambele modele au capabilitate NDI|HX prin intermediul unei licente optionale si sustin operatiuni pe IP. Nu este necesar decat un singur cablu de retea pentru alimentare. De asemenea, sunt suportate protocoalele RTSP (Real-Time Streaming Protocol) si RTMP (Real-Time Messaging Protocol) pentru inregistrarea si distributia de semnal video si audio.

Esti interesat de camerele robotice Sony? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.