Sony va prezenta un nou set de monitoare video profesionale din gama TRIMASTER la BSC Expo 2020 din Londra. Noile modele au diagonala de 24 inci (PVM-X2400) si 18.4 inci (PVM-X1800) ofera o imaginie de inalta calitate si o reproducere fidela a culorii datorita ecranului dedicat de tip ultra-high definition, cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si o luminozitate impresionanta de 1000 cd/m2.

Pentru cele mai bune rezultate atunci cand este vorba de productie de film, gama lor de culoare se potriveste cu monitorul master BVM-HX310 TRIMASTER HX. Asta inseamna ca ambele monitoare ofera, pe langa o redare fidela a culorii, o greyscale exacta, devenind astfel o unealta de incredere pentru ca echipele de filmare sa ia deciziile corecte in ceea ce priveste imagistica, pe intregul workflow.

Avand forme compacte, cu un grad ridicat de portabilitate, noile monitoare Sony TRIMASTER au fost gandite pentru a extinde si simplifica folosirea continutului video 4K HDR in productii si in aplicatii precum monitorizarea pe platourile de filmare sau editarea video non-liniara.

Sony TRIMASTER PVM-X2400 si PVM-X1800 beneficiaza de noua tehnologie Black Detail High/Mid/Low, ce ajuta la mentinerea acuratetii redarii de culoare prin reducerea luminozitatii de tip backlight in trei pasi pentru a reproduce cat mai corect coloritul si gradatia nuantelor in zonele slab luminate.

O alta functie noua este Dynamic Contrast Drive care schimba in mod dinamic luminanta backlight pentru a se adapta fiecarei scene sau fiecarui cadru atunci cand imaginile sunt transferate de pe PVM-X2400/X1800 pe monitoarele Sony OLED existente. Aceast capabilitate le permite videografilor sa verifice varfurile atat in scenele luminoase cat si in cele intunecate.

Noile monitoare Sony PVM-X2400 si PVM-X1800 din gama TRIMASTER vor incepe sa fie livrate din iulie 2020.

Esti interesat de echipamentele video profesionale Sony? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.