Capteaza un sunet perfect, wireless, in orice mediu de filmare, de la nunti la stiri, evenimente sportive si documentare. Noua serie Sony UWP-D aduce la un loc o tehnologie de procesare audio digitala de ultima generatie cu transmisiunea RF de incredere – totul intr-un dispozitive usoare si compacte, simplu de folosit.

Sony UWP-D asigura un sunet clar, de inalta calitate, datorita procesarii audio pe 24 biti, cu inregistrare directa prin intermediul unui MI (Multi Interface) shoe. Noul adaptor MI shoe SMAD-P5 permite bypass pentru stadiile de conversie A/D si D/A.

Integrarea cu apreciatele camcordere Sony PXW-Z280 si PXW-Z190 este perfecta, acestea preluand si afisand informatii despre microfon, precum nivelul RF, statusul audio (activ sau mut) si nivelul de baterie al transmitatorilor, cu alerta de reincarcare direct pe viewfinder-ul camerei.

Noua serie Sony UWP-D este ideala pentru videografii si operatorii de camera ce lucreaza pe cont propriu. Este de ajuns pentru cameraman sa tina apasat butonul de NFC SYNC de pe receptor pentru cateva secunde pentru ca dispozitivul sa scaneze automat frecventa potrivita. Apoi, tot ce are de facut utilizatorul este sa atinga receptorul cu transmitatorul pentru a face transferul canalului, ceea ce salveaza timp.

Datorita tehnologiei avansate de transmisiune RF, se asigura un sunet wireless stabil, fara intreruperi, caderi sau distorsii.

Esti interesat de cele mai noi produse profesionale Sony? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret, sau viziteaza magazinul online o-video.ro.