Prin programul Start Up Nation noile societati comerciale pot solicita sume nerambursabile de pana in 200.000 de lei per beneficiar. Aceasta reprezintă o contributie de maximum 100% din valoarea proiectului. Bugetul este estimat pentru 10.000 de start up-uri, in functie de punctajul pe care il vor obtine aplicantii.

Printre cheltuielile eligibile se numara echipamente si utilaje, spatii de lucru, echipamente IT, cursuri de antreprenoriat si software-uri, cu mentiunea ca bunurile achizitionate in cadrul programului trebuie sa fie noi, nu se accepta second hand si nici nici variantele de finantare prin leasing.

Pentru cei care vor sa aplice la programul Start Up Nation pentru o afacere pe segmentul audio-vizual, echipa O-VIDEO va sta la dispozitie. De la recomandari pentru configuratii personalizate la cele mai bune oferte de pret, suntem aici sa va ajutam.

Specialistii O-VIDEO va pot ajuta sa alegeti in mod eficient prin multitudinea de decizii pentru determinarea solutiei optime de workflow si a bazei de echipamente necesare, indiferent daca este vorba de un studio pentru lucrari de post-productie, de o televiziune locala, de o configuratie pentru filmari de teren sau un sistem pentru crearea de continut educational ori corporate.

Parteneriatele cu cei mai importanti producatori de echipamente din broadcast, televiziune si cinematografie, precum Sony, RED, Sennheiser, Sachtler, Fujinon, Cooke Optics si multi altii, asigura clientilor nostri o gama diversificata si cel mai ridicat nivel de calitate a produselor si a solutiilor oferite.

Nota: Mai multe detalii despre programul Start Up Nation, de la model de plan la cereri tip, gasiti aici. O-VIDEO Romania va sta la dispozitie pentru oferte in ceea ce priveste echipamentele profesionale audio/ video.