Cu o echipa de profesionisti si acces la cele mai noi inovatii in materie de tehnologie si creativitate, avem expertiza, echipamentul si ideile care va vor ajuta sa aduceti proiectul dvs. la adevaratul sau potential.

Hotarat sa furnizeze doar cele mai bune rezultate, O-VIDEO.studio a investit intr-un high-end Digital Intermediate facility pentru a satisface nevoile de colorizare 4K si post-productie ale industriei de film, televiziunie si publicitate.

Digital Intermediate este un proces de finisare care implica digitizarea unui film, cu scopul de a manipula culoarea si alte caracteristici ale imaginii inainte de distribuirea catre cinematografe. Aceasta necesita tehnologie de varf si creativitate deosebita.

Oferim cele mai puternice si creative instrumente de colorizare 4K, instrumente stereoscopice pentru imaginea 3D si un circuit construit sa faca fata proiectelor cu aflux mare de date, toate intr-un mediu ce recreeaza atmosfera de cinematograf.

Indiferent daca este vorba de 2K, 4K, 6K, 8K, stereoscopic sau formate mixte, artistii O-VIDEO.studio ofera corectia culorilor in timp real (color correction), restaurare, efecte vizuale (VFX), subtitrare.

Producatorii nostri se consulta cu fiecare client in parte pentru a personaliza optiunile fluxului de lucru, permitandu-ne astfel sa gasim solutii pentru toate bugetele.

Deoarece procesul se produce in timp real, fiecare modificare poate fi vazuta instantaneu de catre DoP, regizor si producator, pentru ca editarea si corectia culorilor sa se faca rapid si cu rezultatele cele mai bune.

In centrul proiectului este Quantel Pablo Rio, capabil de operatiuni in timp real, cu suport atat pentru imagini scanate pe film cat si pentru gama in crestere de suporturi pentru cinematografia digitala. Quantel Pablo Rio este cel mai avansat sistem on-line de editare, finisare, grafica, efecte, DI si finalizare DCP disponibil in cadrul industriei de post-productie.