Teradek a anuntat noul Bolt 4K ce poate transmite continut 4K HDR cu latenta zero (<1ms). Modelele din noua linie sunt interoperabile intre ele (de exemplu, un Bolt 4K 750 este compatibil cu un Bolt 4K 1500).

Teradek sustine ca Bolt 4K ofera de 8 ori mai multa fiabilitate decat modelele HD anterioare, o raza de acoperire de 1.5 ori mai mare si o calitate superioara a imaginii.

Teradek Bolt 4K transmite semnal video 4:2:2 HDR pe 10 biti la o distanta de pana la 450 metri in linie dreapta pe banda de 5GHz (care nu necesita licenta) si poate trimite simultan semnalele de pana la 6 receptoare. Pentru workflow-uri HDR, Bolt 4K sustine standarde HDR-10, PQ si HLG si poate transmite metadata, timecode si triggere de inregistrare pe wireless, de la camere precum ARRI, RED, Sony sau Canon.

Transmitatoarele Teradek Bolt 4K beneficiaza de doua intrari 12G SDI si doua HDMI 2.0, in timp ce receptoarele ofera doua iesiri 12G SDI si o singura iesire HDMI 2.0.

Montarea transmitatorului poate fi facuta prin intermediul unui sistem de mounting ARRI ⅜-16″ cu Pin-Lock pentru bratul camerei sau pe partea din spate a camerei prin intermediul unei placi cu Gold Mount sau V-Mount.

Noile unitati Teradek Bolt 4K beneficiaza de ecrane OLED incorporate pentru acces rapid la statusul semnalului si al imaginii. Noile modele Bolt, prin aplicatia iOS, sunt mai usor de imperechiat ca oricand si ofera informatii aditionale privind statusul semnalului, LUT-urile, informatii privind plaja de transmitere si multe altele.

Teradek Bolt 4K foloseste encriptare AES-256 cu functie de key pairing RSA 1024 pentru o transmisiune wireless de stabila si sigura.

Livrarile pentru Bolt 4K vor incepe in iunie 2019. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.