Au fost anuntate noile Teradek CTRL.3 si MDR.X, urmatoarea generatie de sisteme pentru controlul obiectivului Teradek RT. Controlerul pe 3 axe CTRL.3 si receptorul inteligent pe 3 axe MDR.X vin alaturi de o noua aplicatie pentru iOS.

Teradek CTRL.3 ofera o redare cu mare precizie a configuratiilor obiectivului, permitandu-le utilizatorilor sa pastreze si sa acceseze configuratiile, afisand informatiile in timp real pe monitoare SmallHD. Aceasta capabilitate este o integrare exclusiva pentru Teradek RT si este disponibila pe toate monitoarele SmallHD de ultima generatie ce ruleaza pe OS3.

Noul CTRL.3 beneficiaza de functie SmallHD video overlays, control de camera cu RED si aplicatie iOS. Partea de Bluetooth integrata adauga conectivitate aditionala intre CTRL.3 si MDR.X sau receptoarele MDR.ACI, permitand schimbul de informatii privind obiectivul precum si configurari rapide cu noua aplicatie gratuita RT iOS.

Teradek MDR.X este un receptor cu trei canale de mici dimensiuni si usor. Dispozitivul beneficiaza de Bluetooth integrat si de display OLED, permitand configurari rapide si update-uri ale statusului in timp real.

Atat CTRL.3 cat si MDR.X sunt compatibile cu generatiile anterioare de produse RT MK3.1 si Latitude. Astfel, este usor sa fie integrate in orice workflow RT pre-existent. Livrarile pentru noile modele vor incepe in luna mai 2019.

Interesat de produsele Teradek? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.