Noul Tilta Nucleus-N este un sistem revolutionar pentru controlul obiectivului, dezvoltat special pentru sisteme gimbal cu manevrare manuala. Astfel, un singur operator poate controla configuratia de obiectiv si gimbal-ul, simultan. Sistemul Nano este compatibil cu toate camerele DSLR, mirrorless si cu obiectivele foto vintage modificate in “cine-style”.

Controlerul cu roata al lui Nucleus-N are un design similar cu cel al unitatilor de follow focus profesionale si, desigur, similar cu cel al lui Nucleus-M. Acest controler nu are delay, ofera o receptivitate ridicata, operatiuni wireless si exactitate. Alimentarea se face prin intermediul unei singure baterii reincarcabile (este inclusa in kit) si asigura un timp de utilizare de pana la 6 ore.

Tilta Nucleus-N foloseste un motor in miniatura, cu tehnologie de ultima generatie. Acesta beneficiaza de un nivel scazut de zgomot si de un cuplu ridicat, putand declansa operatiuni de focalizare deosebit de rapide cu precizie si silentiozitate. Adaptorul incorporat pentru bare cu diametru de 15mm permite flexibilitate si compatibilitate cu o gama larga de configuratii de camera si solutii profesionale de montare.

Motorul lui Nucleus-N are o toleranta pe intrare de 5-18V pentru alimentare prin intermediul unui port Micro USB. Nano motorul are propriul drive incorporat ce comunica direct cu partea de controler cu roata. Prin urmare, nu mai este necesara montarea unui MDR separat, ceea ce permite o configuratie de camera mai compacta si un timp de asamblare mai rapid.

Utilizatorul nu are decat sa seteze unitatea de Nano Motor si controlerul cu roata pe acelasi canal si obtine control complet. Raza wireless de functionare a motorului este de aproximativ 90 de metri.

Nono motorul permite calibrarea automata a obiectivului precum si calibrare manuala. Fiecare motor are un mod 0.8, care este dimensiunea standard pentru majoritatea obiectivelor de cinematografie. Nu in ultimul rand, unitatea de Nano motor se poate conecta la unitatea FIZ a lui Nucleus-M si la manere, permitand o varietate de modalitati pentru controlul motorului.

Esti interesat de sistemele Tilta Nucleus-M si Nucleus-N? Contacteaza echipa O-VIDEO sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.

Lasati-ne un mesaj!
Trimite