De peste 40 de ani, X-Rite ColorChecker Targets au oferit culori exacte si rezultate repetabile in fotografie si cinematografie cu obiective clare pentru fiecare cadru.

Fotografii si cameramanii cauta imaginea perfecta tinand cont de serie de elemente, de la expunerea ideala la setarea si potrivirea mai multor camere, la balansul de alb corect si nu numai.

Folosind reperele ColorChecker pentru a creea profile personalizate pentru camere, aparate foto si scanere asigura o acuratete crescuta. Cateva momente investite in setare salveaza ore intregi din procesul ulterior de editare.

X-Rite ColorChecker Gray BalanceColorChecker 18% Gray Balance

Folosind ColorChecker 18% Gray Balance pentru masurarea expunerii zonelor reflective ajuta la obtinerea instantanee a balansului de gri, evaluand lumina de studio si facand ajustari rapide de culoare atat pentru sedintele foto cat si pentru cele de filmare.

Griul este ales pe baze stiintifice pentru a oferi o suprafata uniforma exacta ce este spectral neutra, insemnand ca reflecta cantitati degale de rosu, albastru si verde in toate tipurile de conditii de iluminare.

X-Rite ColorChecker ClassicColorChecker Classic

ColorChecker Classic a fost dezvoltat pentru a oferi o reproducere a culorii cat mai apropiata de realitate, astfel incat fotografii sa poata prezice si controla modul in care va arata culoarea indiferent de iluminare. Sunt ideale si pentru fotografia digitala si pentru cea pe film.

Reperele ColorChecker Classic includ o gama de 24 de patrate in culori naturale, primare, cromatice si alb-negru. Multe dintre patrate reprezinta lucruri din natura, precum cerul albastru, pielea umana sau frunzisul.

X-Rite ColorChecker Digital SGColorChecker Digital SG

Special dezvoltate pentru a veni in intampinarea nevoilor fotografilor, reperele Digital ColorChecker SG includ cele mai inalte standarde de referinta pentru culoare existente.

Fiecare dintre cele 140 de petice a fost ales pentru locatia sa in spatiul de culoare pentru a extinde gama de culori astfel incat fotograful sa creeze profile ce capteaza la maxim capacitatile camerei digitale si ale scanerului.

X-Rite ColorChecker GrayscaleColorChecker Grayscale

Este simplificata reglarea balansului de lumina al aparatului si din studio cu reperele in 3 nuante alb-negru pentru ajustari rapide ale culorii si evaluarea conditiilor iluminarii in studio.

X-Rite ColorChecker Grayscale include alb, gri cu o opacitate de 18% si negru. Cele trei se regasesc si in cartolina ColorChecker Classic cu 24 de zone, insa aici sunt pe un singur card, ideal pentru a capta culorile exacte inainte de sesiunea foto sau video, salvand timp pretios de editare.

X-Rite ColorChecker PassportColorChecker Passport Photo

Aceste repere reduc timpul de editare si asigura o calitate crescuta a fluxului de lucru pentru RAW sau JPEG. X-Rite ColorChecker Passport Photo surprinde rapid si usor culorile exacte, inbunatatind instantaneu portretele si peisajele, pastrand in acelasi timp consistenta si controlul asupra culorii de la captura la editare.

Solutia combina trei palete de repere intr-o carcasa de buzunar.

X-Rite ColorChecker Passport VideoColorChecker Passport Video

X-Rite ColorChecker Passport Video a fost dezvoltat special pentru fluxul de lucru al productiilor video. Acest set de repere 4-in-1 ii permit echipei de filmare, de la cameraman la regizor si de la editor la colorist, sa potriveasca mai bine imaginea provenita de la mai multe camere, sa obtina o expunere perfecta si sa filmeze usor (iar apoi sa editeze) in conditii de iluminare mixta.

X-Rite ColorChecker WhitebalanceColorChecker White Balance

Reperul profesional X-Rite ColorChecker White Balance reda standardul industriei pentru balansul de alb. A fost dezvoltat tinand cont de referintele naturale ce previn schimbarile de culoare si ofera o suprafata exacta, uniforma si neutra din punct de vedere spectral in orice conditii de iluminare.

X-Rite ColorChecker VideoColorChecker Video

X-Rite ColorChecker Video este un set de repere cu doua fete pentru un flux de lucru video cu un balans ideal de culoare, salvand timp din procesul ulterior de editare, mai ales in cadrul unui proces ce include mai multe camere si atunci cand conditiile de iluminare variaza.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.