La Amsterdam a fost prezentat noul monitor on camera HD cu diagonala de 7 inci, TVLogic F-7H, cu o luminanta impresionanta de 3600 niti. Toti cei care au avut filmari de teren stiu cat de dificila poate face soarele urmarirea actiunii pe monitorul montat pe camera. Sunt necesari un minim de aproximativ 1500 niti pentru o vizualizare clara in orice conditii de exterior.

TVLogic F-7H ofera cross conversie SDI – HDMI datorita faptului ca beneficiaza de o intrare SDI, o iesire SDI, o intrare HDMI si o iesire HDMI. In plus, are o suita intreaga de trasaturi precum monitorizare waveform si vectorscop, monitorizarea nivelelor audio, focus assist, range error, timecode display, permite diverse aspect ratio, importuri 3D LUT, Log-uri de camera si emulatie HDR ce include HDR EOTF-uri ale PQ, HLG si SLog3.

Iata cateva dintre capabilitati:

Monitorizarea nivelelor audio – sunt afisate pe ecran nivelele semnalului de sunet embedat la un loc cu semnalul video pe intrare prin SDI sau HDMI.

Blue Only / Mono – canalele Rosu si Verde nu sunt folosite pentru afisaj, numai Albastru sau Monocrom. Aceasta functie este utilizata pentru ajustarea tonurilor de culoare si a saturatiei ecranului prin intermediul barei de culoare SMPTE.

Focus Assist – Desemneaza o culoare pixelilor din marginea imaginii pentru a ajuta utilizatorul sa obtina cea mai buna focalizare. Astfel, se pot diferentia mai usor zonele focalizate de cele nefocalizate mai ales atunci cand filmarea se face cu o adancime a campului superficiala.

H/V Delay – ii permite operatorului sa verifice zona de Blanking si sa sincronizeze semnalele prin afisarea de intervale orizontale si verticale in centrul ecranului.

ARRI Alex Metadata pe SDI – preia metadata de la ARRI ALEXA si transmite informatiile prin intermediul iesirilor SDI ale camerei, afisandu-le pe monitor.

Import de 3D LUT personalizat – permite incarcarea fisierelor 3D LUT ale utilizatorului in software-uri NLE ca Davinci Resolve prin intermediul unei memorii flash cu USB. LUT-urile sunt afisate si sincronizate pe monitor, fiind usor de schimbat la productie.

TVLogic F-7H este deja disponibil pe piata. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.

Lasati-ne un mesaj!
Trimite