Atomos Ninja Blade, monitor HDMI de 5″ si recorder, are un display de 1280 x 720 cu 325 dpi pentru o imagine excelenta.

Ninja Blade inregistreaza direct de pe output-ul video, facand bypass pe langa compresia camerei si permitand unitatii sa traga cu pana la 1080 30p/60i via HDMI pe un HDD sau SSD disponibil folosind fie ProRes de la Apple, fie codecuri DNxHD de la Avid.

Inregistrand la 10 biti cu mostra de culoare de 4:2:2, acest dispozitiv ofera o solutie de monitorizare si inregistrare intr-o unitate compacta, alimentata cu baterie.

Atomos Ninja Blade beneficiaza de sistemul de operare AtomOS si de un sistem touch screen care permite selectarea functiilor pe care utilizatorul doreste sa le controleze. Luminozitatea, contastul si gamma sunt ajustabile.

AtomOS 5.0 suporta canale alpha, suport de transparenta, gama RGB completa si luma parade precum si vectoscop cu zoom. In plus, AtomOS 5.0 permite segmentarea filmarii, etichetarea secventelor cu Favorite sau Respinse si salvarea lor in forma de proiect ce urmeaza sa fie finisat in studio.

Playback-ul, playout-ul si monitorizarea se fac in timp real catre un PC sau un Mac ce dispune de QuickTime si de logare pentru editare.

Atomos Ninja Blade accepta medii de stocare HDD-uri/SSD-uri de 2.5″. Deoarece SSD-urile sunt rezistente la vibratii, acestea sunt ideale pentru a filma in conditii mai grele, precum in cazul unei piste de curse.

Functiile de REC si STOP sunt declansate de pe camera, Ninja Blade fiind ideal pentru o gama larga de camere de la Sony, Canon, ARRI, Panasonic, RED, JVC si nu numai. In cazul camerelor mai vechi, ce nu au protocoale de start si stop, Blade are LANC si declansator prin rularea timecode-ului.

In cazul in care, in timpul filmarii, cineva indeparteaza din greseala sursa de alimentare sau unitatea de stocare, sistemul de operare va detecta intreruperea si va reconstrui fisierul pana la 2 cadre.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.