Echipa O-VIDEO va asteapta la noul Masterclass ce va avea in prim plan versiunea 3.0 de firmware a camerei de cinematografie Sony VENICE. Printre oportunitati se numara o sesiune de hands on VENICE, cu versiunea 3.0 de firmware, echipata cu obiectivul Angenieux Optimo Ultra 12x FF cat si cu sistemul de extensie Sony RIALTO dedicat camerelor VENICE CineAlta. Invitat special este Alexandru Sterian, ambasador Sony si reprezentant RSC, care va explica in detaliu cum functioneaza partea de ISO dual a camerei, filtrele ND incorporate, noul meniu si o serie de alte capabilitati dezvoltate pentru zona cinematografica.

Cel de-al doilea element central al acestui Masterclass este prezentarea, pentru prima oara in Romania, a obiectivului Angenieux Optimo Ultra 12x Full Frame cat si a gamei complete de obiective de cinematografie Angenieux de catre reprezentantul companiei frantuzesti, Benoit Brismontier.

Echipa O-VIDEO, alaturi de reprezentantul Sony, Gabriel Chirion, va vor raspunde la intrebari si vor anunta ce urmeaza in ceea ce priveste sistemul de camera VENICE, precum si viitoarea licenta pentru High Frame Rates (pana la 60fps in 6K Full-Frame si pana la 120fps in 4K).

Va asteptam miercuri, 20 februarie de la ora 13:30, la Baneasa Grand Cinema and More, sala VIP, din Soseaua Bucuresti-Ploiesti 42D, 013696.

Camerele VENICE CineAlta sunt puse la dispozitie catre compania de rental Cutare Film.