Wohler si-a lansat anul acesta monitorul multifunctional iAM-MVAM, disponibil cu patru display-uri a 4.3″ sau cu doua de 7″.

Tehnologia iAM-MVAM este unica prin faptul ca poate sa manevreze inputuri de la interfete multirate SDI, ASI si IP. Acest monitor este solutia ideala pentru monitorizarea MPEG TS, SDI si HDMI in timp real, la un excelent raport calitate/pret.

Seria ofera, de asemenea, interfata cu touch-screen intuitiv, output video HDMI si SDI decodat, output audio XLR decodat, un procesor mai rapid si IP input de 1 Gbps cu suport multicast complet.Wohler_iAM-MVAM-2443-LargeOferind flexibilitate fara precedent in manevrarea diverselor inputuri, iAM-MVAM le permite operatorilor sa monitorizeze semnalele de intrare, semnalele de transport intern si semnalele de distributie expediate cu ajutorul unui singur sistem usor de folosit.

Fara limitari in ceea ce priveste codecurile si oferind capabilitati robuste, fara upgrade-urile costisitoare asociate in mod normal cu echipamentul de monitorizare MPEG, seria iAM-MVAM aduce monitorizarea la un nou nivel.

Wohler iAM-MVAM decodeaza si afiseaza semnale MPEG-2 si MPEG-4 prin intermediul Ethernet IP sau a intrarilor BNC ASI, in timp ce da utilizatorilor posibilitatea de a trece prin tabele de date PAT, PMT, EIT si NIT pentru fiecare stream selectat.

Pe langa faptul ca monitorizeaza streamuri de transport MPEG demodulate de la orice semnal RF, monitoarele acestei serii au si intrari duale 3G/HD/SD-SDI si monitorizare audio cu masuratori afisate pe eran.

Sistemul poate inlocui nu mai putin de patru echipamente standard: monitorul audio, monitorul video, decoderul de stream de transport si monitoru de stream de transport. Rezultatul este o reducere a costurilor de achizitie si a celor de functionare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.