Zacuto va lansa un nou micro electronic viewfinder (EVF), promitand cea mai ridicata densitate de pixeli, intrare pentru alimentare de tip Lemo, si sustine semnale atat HDMI cat si SDI. Zacuto Kameleon are la baza trasaturi si capabilitati mostenite de la Gratical Eye si Gratical HD.

Compania Zacuto este deja de ani buni recunoscuta la nivel global pentru dispozitivele EVF profesionale din gama Gratical. Zacuto Kameleon are un display 1920X1080p cu o rezolutie de 3103 PPI/ 6.5 millioane pixeli, comparativ cu modelele Gratical care beneficiaza de un raport de 2687/5.4. Pastreaza insa raportul de contrast de 10.000:1, un ritm de refresh de 60Hz si adancime de culoare RGB pe 24 biti.

Pretul va fi in zona celui la care este comercializat Gratical Eye, ceea ce il plaseaza in aceeasi clasa, insa diferenta majora este portul HDMI aditional (care accepta semnal 4K). Kameleon vine cu o ergonomie complet noua, de mici dimensiuni, in special datorita faptului ca nu are nevoie de baterie, un Lemo cu 4 pini alimentand EFV-ul cu un voltaj cuprins intre 7V si 20V.

Includerea unui port HDMI va fi, probabil, una dintre cele mai semnificative trasaturi. Insa pe langa acesta va mai fi adaugat si un port USB-C. Un joystick si 4 butoane aflate in partea de sus permit controlul meniului, gazduind multiple functii pentru expunere si focalizare, precum si pentru anamorphic squeezes, linii de incadrare, scalare custom pentru masuratorile audio si importuri pentru LUT-uri 1D si 3D.

Alte capabilitati includ un inel pentru dioptrii, lentile anti-ceata, suport pentru ochi cu inchidere automata si rosete ARRI pe ambele parti, pentru montare.

Esti interesat de sistemele EFV Zacuto? Contacteaza echipa O-VIDEO sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.

Lasati-ne un mesaj!
Trimite