Familia Supreme Prime Radiance este formata din obiective dedicate camerelor de cinema de tip large format, avand la baza optica si mecanica obiectivelor Suprime Prime. Noua serie de obiective Zeiss a fost gandite astfel incat sa le ofere videografilor posibilitatea de a genera efecte optice artistice intr-un mod controlat si, foarte important, reproductibil.

Obiectivele Zeiss Supreme Prime Radiance beneficiaza de calitatea si ergonomia obiectivelor de cinema moderne. Acestea ii permit echipei de filmare si focus puller-ului sa lucreze eficient, cu rezultate constante si de incredere.

Printre trasaturile de baza ale noilor modele se numara:

  • au la baza tehnologia avansata si recunoscuta la nivel mondial a producatorului ZEISS;
  • sunt dedicate camerelor de cinematografie cu senzor large format;
  • ofera o imagine placuta si versatila, cu sharpness delicat, o adancime a campului foarte mica si un bokeh frumos;
  • obiectivele Supreme Prime Radiance le permit cinematografilor sa obtina efecte estetice subtile si previzibile. Acest lucru este facut posibil prin dezvoltarea stratului de coating albastru T*, aplicat pe anumite elemente ale obiectivului;
  • in timp ce ofera un look semnatura atunci cand beneficiaza de o iluminare corespunzatoare si redau culorile mai calde, obiectivele Supreme Prime Radiance vor reda culorile la fel de fidel ca seria Suprime Primerime in conditii de iluminare normale.

Noua gama, cu o deschidere cuprinsa intre T1.5 si T22, va fi formata din 7 modele: 21mm, 25mm, 29mm, 35mm, 50mm, 85mm si 100mm.

Precomenzile incep din noiembrie 2019 iar livrarile din aprilie 2020. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.