ProductionAirBox Neo de la PlayBox Technology EU ofera playout pentru stiri, emisiuni TV live, video wall-uri, transmisiuni de productii live, monitoare de platou si nu numai, fiind ideal pentru toate acele locuri in care este nevoie de expunerea de continut audio video.

Este creat sa vina in intampinarea cerintelor si sa se ridice la cele mai inalte standarde ale unui playout la nivel de broadcast.

In cazul productiilor live, este posibila orice schimbare aplicata playlist-ului in timpul sesiunii on-air fara nicio problema. Nu exista clipuri blocate. Fiecare clip din playlist poate fi editat sau repozitionat.

Mai mult, cand vine vorba de ProductionAirBox Neo, pozitia de playout poate fi schimbata pe loc prin intermediul comenzilor ca “next”, “jump” sau “shuttle”. Asemenea schimbari sunt executate perfect, fara a necesita oprirea sesiunii de playout in cauza.

Un singur server poate fi configurat cu pana la patru playere independente. Fiecare player are control separat pentru playlist si playout. Toate cele patru interfete SDI pot fi alocate ca iesiri pentru program sau pentru preview.

Pentru eficientizarea operatiunilor, sunt disponibile interfete cu un singur canal sau cu mai multe.

Trasaturi principale:

  • 4 canale de playout live pentru stiri, intreceri sportive si emisiuni;
  • playout pentru fisiere UHD/HD/SD  si multi format;
  • multiviewer incorporat;
  • MOS activat;
  • integrare cu NewTek TriCaster si cu toate dispozitivele compatibile NDI;
  • control extern prin intermediul controlerului X-Keys.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.