RED RAVEN aduce calitatiile tehnologiei de senzor RED cameramanilor aspiranti de pretutindeni.

Captand imagini cu senzorul 4.5K RED DRAGON, RAVEN ramane fidel principiilor de baza ale companiei care considera ca tehnologia creativa la calitate cinematografica trebuie sa fie accesibila tuturor.

Inregistrarea se face cu REDCODE RAW in 4.5K full frame cu pana la 120fps sau in 2K full frame la 240fps. RED RAVEN este construit astfel incat sa capteze continut de inalta rezolutie la viteze ridicate.

Cu o gama dinamica incredibila, detalii deosebit de clare si o coloristica recunoscuta, RED RAVEN ofera cea mai buna calitate a imaginii din clasa ei. Aceasta camera este cea mai mica din familie. Cantarind numai 1.5kg, RAVEN ofera combinatia suprema intre flexibilitate, performanta si forma compacta.

Indiferent daca filmarea se face pentru un documentar, pentru continut online, pentru filme independente sau cu drone si gimbal-uri, constructia usoara si durabila a RED RAVEN este ideala pentru orice situatie.

Este simplu pentru detinatorul unui RAVEN sa intre in microcosmosul RED. Toate accesoriile sunt compatibile cu WEAPON, permitand ca echipamentele sa evolueze odata cu portofoliul si nevoile utilizatorului.

Creeaza un kit personalizat in jurul camerei sau selecteaza un pachet complet care sa vina in intampinarea tuturor nevoilor creative si logistice. Designul modular al RED iti permite sa alezi formula ideala pentru stilul tau de filmare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.