O-VIDEO Romania a devenit dealer autorizat RED. Misiunea producatorului este de a pune la dispozitia profesionistilor de pretutindeni tehnologie de varf puternic adaptabila pentru creativitate maxima.

Tocmai de aceea promoveaza un design modular si le ofera utilizatorilor modalitati de a face upgrade produselor, precum si accesorii cu o compatibiliate larga si imagistica potrivita urmatoarei generatii de display-uri de inalta rezolutie.

Ca dealer autorizat RED, O-VIDEO Romania aduce pe piata, la cele mai avantajoase preturi, camerele revolutionare din familia DSMC2 (Digital Stills and Motion Cameras): RED WEAPON, RED SCARLET-W si RED RAVEN, precum si o linie completa de accesorii.

red-weapon-scarlet-w-ravenModulele DSMC pot fi atasate pentru a asigura control wireless, suport pentru monitorizare avansata sau o viata prelungita a bateriei.

Panouri LCD cu touch screen inoveaza modul in care navighezi prin meniu, in timp ce noul viewfinder OLED BOMB-EVF a fost creat pentru a impresiona prin coloristica fidela realitatii si forma compacta.

Inca de la prima generatie de componente pentru montare si sustinere, RED continua sa evolueze si sa creeze solutii ergonomice care imbunatatesc performantele camerelor.

RED pune la dispozitie si o varietate de optiuni pentru alimentare, precum seriile de baterii profesionale RED BRICK, REDVolt si REDVolt XL.

In plus, punand aceent pe cat de important este sa ai continutul in siguranta pe un mediu de incredere, REDMAG SSD media ofera viteza si stabilitate, la capacitati de stocare de 48GB, 64GB, 128GB, 256GB si 512GB.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.